| cristialx15 a întrebat:

Salut, de 1 sapt nu ma simt bine, ma doare burta, chestii din astea, azi am fost la spital deoarece îmi amorțise piciorul drept. Am crezut ca am apendicita dar a zis ca nu e cazul de operatie, a dat niște pastile și o dieta, dar ma tot doar stomacul înăuntru, simt ceva acolo mai ales ma simt și moleșit, ma dor oasele. Ce pot avea? Am 15 ani sunt băiat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ReddY25 a răspuns:

rolling on the floor

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"fost la spital deoarece îmi amorțite piciorul drept...ma dor oasele ce pot avea?"

deci tu vii de la spital, acolo iți zic ăia că n-ai nimic și acum ne intrebi pe noi ce ai? Eu cred că ai fițe.
Mai du-te odată la spital dacă n-ai

| cristialx15 explică (pentru sierra1):

Ma ta

| sammie a răspuns:

S-ar putea să fie de la stres sau de la somn sau mănânci foarte puțin și te duci rar la toaletă. Mai bine iei pastilele de la medic și așteaptă până te simți mai bine. Ele nu-si fac efectul asa de repede.

| cristialx15 explică (pentru sammie):

Am fost m-a trimis la farmacie și am luat

| sierra1 a răspuns (pentru cristialx15):

" Ingridutz: S-ar putea să fie de la [faptul că]... te duci rar la toaletă"

știi cum se traduce?

| ReddY25 a răspuns (pentru sierra1):

"Ingridutz:Could be because of[the fact that] you rarely go to the toilet" cool

| sierra1 a răspuns (pentru ReddY25):

Nu in franceză!

| ReddY25 a răspuns (pentru sierra1):

"Ingridutz: Peut-être à cause [du fait que] tu vas rarement aux toilettes" cool cool cool

| Caro34 a răspuns:

Bună! Fii mai specific: "mă doare burta chestii din astea", unde anume, burta e mare are flancuri, sus, jos; unde anume te doare? Ar trebui să încerci câteva zile niște Magneziu efervescent și ne mai zici cum te simți. Apoi bea lichide suficiente, dormi bine, mănâncă sănătos, ieși și plimbă-te, fii fericit! Ai doar 15 anișori; ce te faci pe la vreo 100... Numai bine!