Daca ai scapa cu o simpla raceala ar fi bine...dar astfel de dureri pot sugera o boala neurologica...un consult neurologic costa putin mai mult(pana in 300 de lei) dar poti preveni o boala pe care sa cheltui o avere pe tratament.
Nevralgia de trigemen (ceea ce pare sa fie in cazul tau) se trateaza la neurolog, asa ca da, ai nevoie de o "consultatie la cap".
Nu vreau sa te descurajez sau sa te panichez, dar nevralgia de trigemen poate apare si de la o nenorocita de carie netratata la timp sau corect. Deasemenea, micile traumatisme sau "socurile" termice pot provoca dereglari vasculare in zona fetei, care la randul lor sa duca la nevralgii.
In orice caz, astea sunt generalitati si presupuneri. Vezi un medic si te lamuresti ce si cum!
Amin, dar asta a fost acum vreo 2 săptămâni daca nu mai bine. prea multe semne comune cu rahatul ala de boala scrisă de frate-miu Jack. La răceală mie-mi lacrimeaza ochii si mi se schimba vocea. Am doar vocea foarte putin schimbată, dar doar în unele momente ale zilei. Mai stau 2 zile, daca nu trece-> direct spital. Am prieteni care baga toate cct-urile in ei si n-au nici pe dracu, eu ca m-am ferit la extrem ajung prin spitale. Tute-n c*r viata. Mersi de raspuns.
Asa suntem noi oltenii si la înmormântare facem caterincă. Doamne, iarta-l pe răposat. Cand s-or aduna babele si povestesc întâmplări de pe vremea când erau fete mari, văleu muică. Multumec; sa iau ceva de durere, gen Nurofen ultra sau sa stau "pe sec"?
Luai 2 parasinus-uri, băgai un antrenament tare de picioare si nu mai am nici pe dracu'. Mersi.