anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 30 de minute imi simt mana stanga moale si ma doare putin. Am citit ceva ca de la inima si m-am speriat. Pulsul il am normal, analizele le-am facut acum 1 an si pana la 9-10 ani am facut mereu investigatii la inima si era perfect sanatoasa. Acum am 13 ani pot avea ceva? De 4 saptamani sunt racit acum mai mi-a trecut dar nu complet. Am si mici atacuri de panica cand ma doare ceva sau cand citesc chestiile astea cu inima. Luni imi fac un control la inima si analizele. Pot avea ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asta nu este un simptom care are legatura cu inima. Durerea cardiaca in brat ar trebui sa fie infioratoare, de 10 ori mai mare decat orice durere pe care ai simtit-o vreodata. Asadar, simptomele tale nu au legatura cu inima. Nu e important sa te duci la acrdiolog, nu iti va gasi nimic, insa e important sa te vada un psiholog sau chiar un psihiatru pentru copii. O ipohondrie atta de severa poate duce la o psihoza grava care sa iti strice toata viata.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Catalinkev a răspuns (pentru rebornfromfire):

Mi-am facut consult la inima si puls nu am nimic. mi.a dat niste pastile din plante care ma calmeaza si ajuta la dormit