| Geosmn a întrebat:

Salut! De 4 săptămâni mă confrunt cu o problemă gastrointestinala.
În aceste 4 săptămâni am slăbit 5 kg.
În prima săptămâna am avut vărsături și diaree. A doua săptămână mi-a fost bine până duminica. Săptămâna trecută am fost și am făcut un ecograf gastro, toate arată ok, doar niște gaze adunate în intestinul gros mi s-a spus. Mi-a dat doctorul tratament pe 7 zile și sa țin regim, doar fierturi sau la cuptor. Relitaz și normix 400mg. Astăzi am terminat tratamentul. În tot acest timp, eu încă aveam același simptome ( durere în abdomenul superior spre buric, nod în gât, mă satur repede când încep să mănânc ) și încă le am. Întrebarea mea este… ce am? De ce nu și-a făcut efectul tratamentul? Acum sunt și sărbătorile, ce fac? Încep să mănânc normal să văd dacă mă mai simt rău? Mi-a spus doctorul ca am o dispepsie, atât. De Corvigi și Kefir m-am cam săturat să mănânc. Nici kg nu mai pun pe mine. Durerile mă mai trezeau și noaptea din somn. Nu pot dormi pe o parte, simt ca toate matele mi se duc pe o parte, gaze nu pot să dau. Doar mai râgâi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mergi la un alt medic. Ai dreptul la o a doua opinie.

| Kobukiyo a răspuns:

Ai grija la e coli. Spala bine fructele si legumele, spala-te bine pe maini, dezinfecteaza regulat frigiderul, aragazul, cuptorul cu microunde, etc. Bacteriile pot provoca cele mai urate stari, boli si discomforturi in corp. Fa-ti o colonoscopie/endoscopie si un set de analize. Grija la dulciuri, pentru ca bacteriilor le place zaharul. Sanatate!

| Geosmn explică (pentru Kobukiyo):

De felul meu nu prea mănânc dulciuri. Acum am observat ca eu după ce mănânc, după jumătate de oră, timp de o oră mă doare în partea stângă sub coaste. Presupun ca nu mi se digeră mâncarea. Am un blocaj. Nici gaze nu dau.