| Qwertyas a întrebat:

Salut
De acum 2 săptămâni am observat ca când merg la tualetă
După ce îmi fac treaba
Pe hârtia igienică rămâne pată mică de sânge
Nu am dureri!
Nu mă simt rău!
Dar mii îngrijă
Puteți să mă ajutați
Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ai mai zis asta și du-te dom'le la medic

https://www.tpu.ro/......nge-nu-am/

| FreddieM a răspuns:

Cum crezi ca ai putea găsi ajutor aici, când problema ta cere investigatii medicale de specialitate.
Sânge în fecale indica o anomalie, poate fi orice, de la iritație pe colon la altceva. Orice ar fi, în zona aia nu se manifesta durere, unicul indiciu ca e treaba serioasa, e prezenta sângelui din fecale. Și alte eventuale simptome, de exemplu, dacă pierzi în greutate, dacă ai amețeli, dureri de cap, dar asta te vor intreba medicii care te vor diagnostica. Mergi azi, nu amâna, la medicul tău, și îți va face imediat trimitere sa ți se facă un control, ți se ia proba de fecale, se trimit la laborator, îți fac un diagnostic și vor încerca să te,, repare''. Nu ignora problema, cu cât mergi din timp, cu atât cresc șansele spre o buna rezolvare a situație tale. Mult succes și tine-ne la curent.
Cheers

| Violleta2022 a răspuns:

Esti fata sau baiat?
Ai ciclu sau ai hemoroizi?