Posibil sa ai scolioza, ar fi bine sa te vada medicul de familie. Cu cat este identifcata mai din timp cu atat exista sanse de recuperare mai mari. Sanatate
Se poate sa ai un cord mai mare, care a impins coastele... ai ceva simptome cand depui efort? cum ar fi oboseala rapida, sau pulsul puternic sau angina pectorala?
Este o dereglare hormonala datorita cresterii prea rapide, daca ai luat hormini de crestere e bine sa nu mai ei.Recomand Evening Oil.
Mai degraba un spatiu intercostal ar trebui sa fie acolo. se poate sa fie si de la cresterea brusca, dar nu ai precizat de cat timp a aparut aceasta problema, ai spus ca nu ai facut sala, deci hormoni de crestere musculara ies din schema... dar sa stii ca si consumul de McDonalds/KFC are aceleasi efecte ca hormonii de crestere, ca puii lor sunt indopati cu mancare in care se gaseste STH - Hormonul Somatotrop (care grabeste dezvoltarea) astfel incat puii lor ajung la maturitate in 2 sapatamani sa poata fi consumati. Daca nici de la asta nu este se poate sa fie o dereglare hormonala care poate fi constata de un medic endocrinolog, iti recomand Spitalul Militar din Bucuresti, au endocrinologi buni. fereste-te de private.
Chiar nu stiu, dar dupa cum a spus "ellutza", da, am fost diagnosticat cu o usoara scolioza, dar nu mi s-a recomandat niciun tratament, mi s-a zis doar sa stau drept. Tin sa precizez ca imi petrec cel putin 4 ore in fiecare zi pe scaun, are vreo legatura? Din cate stiu eu, am problema asta de vreo 2-3 ani, desi am ignorat-o, acum ca am slabit si m-am inaltat, iese in evidenta prea tare.
User252426 întreabă: