| Innaripatu a întrebat:

Salut, de cand am inceput sa merg la sala incep sa ametesc puternic, imi bate inima foarte tare si mi se infunda urechile pe la jumatatea antrenamentului cam 30. sec - 1 min.Intr-o zi cand nu am avut apa la indemana chiar mi s-a facut greata si aproape am lesinat.Fac incalzirea doar 2 minute, ar fi asta o problema? Sa merg la un medic sau sa continui? Patesc asta cand ma solicit la maxim.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ia-o mai usor ca prea ai intrat in forta si corpul tau nu-i obisnuit.
Incepe progresiv, in fiecare zi cresti cu 5 minute antrenamentul.
Nu ai de ce sa mergi la medic, ca nu are ce-ti face!
Este cunsocut de toata lumea acest lucru, cand nu esti fit deloc si incepi anternamentele, daca tragi prea tare, ti se face rau si poti lesina.
Ia-o usor, in feicare zi cate putin si opreste-te cand simti ca nu mai poti, ca organsimul tau nu-i invatat ct asemenea efort si colapseaza. Nu uita sa te hranesti bine si sa te hidratezi f bine, ca maine sa fii apt sa continui.

2 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Poate nu te laimentezi si hidratezi cum trebuie inainte de sala, trebuie neaparat sa mananci multe proteine si carne inainte de sala si lichide mai multe.

Răspuns utilizator avertizat