| Nustiucinece a întrebat:

Salut, de cand aveam 11 ani mi-au inceput mainile sa tremure si inca nu s-au oprit parca s-a mai agravat un pic si daca consum o cafea deja imi tremura exagerat, acuma am 17 ani daca stiti ceva leacuri pentru asta si care ar fi motivul. nu imi spuneti sa ma duc la medic pur si simplu mi-e lene momentan si trec printr-o stare proasta. deci daca ma puteti ajuta fundita alea alea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Nu te juca cu viata ta, poate fi ceva neurologic, esti inca tanar(a) si nu merita sa risti asa ca cel mai bine du-te la un medic neurolog el iti va spune ce metode de combatere sunt nu apela la leacuri babesti!

| Peridava a răspuns:

1. De ce bei tu cafea la vîrsta asta?
2. Daca ti-e lene sa mergi la medic, daca nu ai grija de sanatatea ta, de ce mai intrebi?

| AliGab a răspuns:

Neaparat spune parintilor ce ti se intampla, du-te si la doctorul de familie sa iti dea trimitere catre neurologie si fugi la control

| AliGab a răspuns:

Daca ti-e lene sa te duci la doctor cand tu ai putea avea probleme grave de sanatate atunci nu te mai plange

| Adry05 a răspuns:

De obicei mainile tremura din lipsa de calciu. Incearca sa iei niste suplimente si vezi daca e mai bine. Si nu mai bea atata cafea.

| Nustiucinece explică (pentru Adry05):

Pai nu beau multa beau odata la o saptamana doua un nescafe.

| Nustiucinece explică (pentru AliGab):

Fara trimitere nu se poate merge? m-am cam mutat de unde stateam si doctorul de familie a ramas tot acolo si e de mers vreo 200 de km pana la el happy

| AliGab a răspuns (pentru Nustiucinece):

Merge dar nu stiu/cred daca ai gratuitate