| literallythesamebruh a întrebat:

Salut! De când eram mic am o problemă cu dantura,mai exact incisivii centrali superiori sunt mult prea mari și înaintea celorlalți dinți. Mă gândeam; înlocuirea lor ar putea ajuta? Am luat în calcul și varianta cu aparatul dentar, dar durează destul de mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Inlocuirea dintilor incisivi vor avea ca rezultat sa nu mai poti musca niciodata ca lumea!
Aparatul dentar poate fi o solutie de "infrumusetare", dar acest lucru poate decide doar un medic stomatolog cu experienta.
Cel mai sanatos este sa nu te "atingi" de ele, sa le lasi asa cum le-a dat "mama natura".

| sierra1 a răspuns:

"incisivii centrali superiori sunt mult prea mari...varianta cu aparatul dentar, dar durează destul de mult."

de acord, poate 1-2 ani.

Calea scurtă: ai vreo 5 (cinci) mii de euro pentru implant?

| literallythesamebruh explică (pentru sierra1):

Nu,și nici nu aș fi dispus să cheltui atât pentru asta. Mai bine mă mulțumesc cu dantura mea așa cum este ea, sincer.

| sierra1 a răspuns (pentru literallythesamebruh):

Așa mă gândeam și eu

| Violleta2022 a răspuns:

Ai idee ce inseamna inlocuirea lor?
Sa-ti faca extractie dentara (sa-i scoata adica), sa stai 6 luni cu gura fara dinti ca sa se vindece rana si sa retraga gingia ca apoi sa-ti faca implant dentar, care este in jur de 2000-3000 euro de fiecare dinte (total 4000-6000 euro).
Tu asta vrei?

| literallythesamebruh explică (pentru Violleta2022):

Prefer să rămân cu acest defect și cu masticația bună… happy