| marius9998 a întrebat:

De cateva saptamani ocazional simt o presiune in spatele capului, cateodata o simt si la frunte in acelasi timp si aud un mic tiuit in urechi. Are cineva idee ce as putea sa fac sa imi treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

De ce ai stat așa câteva săptămâni și nu ai mers la medic?

| marius9998 explică (pentru Andreeush):

Eu caut raspunsul la intrebarea mea, si anume ce as putea face in momentul asta sa mai ameliorez, daca consider ca vreau sa merg la doctor atunci o sa merg, eu de obicei nu merg chiar din orice lucru.

| Nustiufrate a răspuns:

Bei multă cafea? Sau energizant?

| vampyremisa a răspuns:

Ce imi spui tu sunt simptome de hipertensiune. Mergi la medicul de familie sa iti ia presiunea (preferabil manual) si monitorizeaz-o. Daca ai peste 13 8 mai multe zile la rand, mergi de urgenta la medic (daca nu cumva ai consumat cafea sau energizante inainte). redu cafeina si energizantele. Daca si fara stimulant ai presiunea peste 12 cu 6/7, atunci ai hipertensiune (dar tb sa mergi la medic sa puna diagnostic) si boala poate sa dea, mai tarziu, accidente vasculare, anevrisme etc.