anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, de cateva zile am o scurgere din penis combinata cu urina banuiesc si o usturime la urinare.Ce poate fi? Despre boli sexuale imi iau gandul deoarece partenerul meu si-a facut analize si a iesit curat iar ultimul act a fost acum mai bine de 3 saptamani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Usturimea la urinare indica aproape mereu o infectie urinara. Nu te speria, ca mai toata lumea a avut asa ceva. Dar trebuie sa mergi la medic sa-ti dea un tratament sau macar sa intrebi farmacistul

| Anonim2444555 a răspuns (pentru Furnicuta000):

Am inteles dar scurgerea?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pai tu esti Gay? Ca zici partenerul tau

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Anonim2444555):

La femei secretiile vaginale sunt ceva foarte normal. Si la barbati ar trebui sa fid la fel

| Anonim2444555 a răspuns (pentru Furnicuta000):

Da nu stiu ce sa zic e o scurgere urata si o am non stop de cand a inceput toata nebunia asta o sa merg la farmacie sa iau un tratament

| Furnicuta000 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu ai mai vazut oameni gay in 2023 sau ce?