Atunci roaga-te să nu fie veruca sau lipom sau ceva din infecția cu HPV, virus papiloma uman.
Da este herpes, o sa treaca, nu te duc nicaeri ca nu are ceti face nimeni nimic.
O sa treaca singur, dureaza ceva zile, poate si o samtamina.In prima poza pare ca ar fi un cos, dar in restul de poze arata a herpes.
La dermatolog te duci degeaba, vad asa te sfatuie cineva pe aici, probabil nu stie cei ala herpes, nici n-a avut niciodata.
Si daca folosesti creme, o sa dureze la fel.Eu am monitorizat, imi apare si mie din cand in cand.
Odata am luat cea mai buna crema, este una facuta in Germania, ai in tubul ala 1 gram, costa aici la mine 20$ zic gata asta face minuni, nici pomeneala, bani irositi.
Unia zic crema de galbenele, pai ale dreacu galbenele ca alea dupa unai vindeca orice misca povesti.
Deci am monitorizat de cand aparu herpesu asta si pana cand a trecut, asta fara sa dau cu nimic, apoi am dat cu creme si cam la fel dureaza.
Poate o conta si persoana, eu spun la mine cum este.
Poti sa mergi la dermatolog, dar in afara sa iti recoamde o crema altceva nu exista pentru afectiunea asta, nu exista la nivel mondial, nu vorbim de RO.