Buna.Rusinea este un sentiment cultivat de ceilalti, in special de parinti, pe durata dezvoltarii tale din copilarie si pana acum.Nu stim ce e, dar poti lua in calcul sa mergi la un psiholog, sa incerci sa afli.
Îmi e rușine de rușinea mea cateodata sa cer ceva la cineva nu știu de ce, stii cumva?
Pai, asa cum am zis mai sus, are legatura cu mediul in care ai crescut, dar, aparent, tine putin si de genetica.Te regasesti citind aici? https://lumealuifram.ro/copilul-timid/
Eu nu sunt demult asa, sunt asa in starea asta de când mi-a murit tatăl de aproximativ 6 luni
Hmm, ok....Probabil te simti inadecvat in rolul de adult, care apasa pe oricine isi pierde un parinte si implicit rolul de copil? Vad ca ai 21 de ani.E dificil de spus, strainii de pe internet pot doar sa presupuna lucruri.
Pai si treci mai departe..pana la urma toti murim odata si odata.Nu stiu ce astepti adica, vezi ca vrajeala aia cu timpul vindeca toate e un cliseu, o sa-ti fie dor de el oricand pentru ca e normal dar acum ce faci vere nu mai traiesti? Tu crezi ca taica-to ar vrea sa te vada ca stai ca un depresiv? Nu, vrea sa treci mai departe.
Nu am nicio depresie, nu sunt depresiv cred ca am anxietate
E doar o faza mai nasoala prin care treci o sa treaca ca pana la urma o sa obosesti sa ti pese de ce crede x si y si atunci o sa ti se rupa ca altuia nu-i convine ce faci
eu asa am patit
Am muncit și m-a dat afară de câteva săptămâni da nu asta e problema, problema e alta cred ca am și anxietate