| Mahmou a întrebat:

Salut, de ce ziceti toti ca sunt copilas? Am 18 ani si am nevoie de ajutor, vreau sa aflu de ce am continuu stres, nu depresie stres. Am ceva cu sanatatea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Da. Stresul provoacă boli nervoase. Sănătatea tine si de minte. Dacă ești major, te poti înterna la adulți sau poti merge la un cabinet privat pentru a ti da niste calmante antistres
După, vei dormi linistit sub tratament sau nu vei mai simti nevoia sa te enervezi. Te vei simti bine cu alte cuvinte.

1 răspuns:
| Justme1997 a răspuns:

În primul rand trebuie să îți dai seama ce produce stresul ala: scoala, familie, peieteni? Găsește metode de relaxare care merg pentru tine: muzica, sport, plimbări, desenat. Bea un ceai cald. Dacă nimic nu merge vezi un psiholog