| Bogdan4688 a întrebat:

Salut, de dimineata m-am trezit si nu aveam nimic, dupa 2 ore a inceput sa ma doara la sinuzite(pe frunte) si sa fiu ametit.Eu cred ca am racit la sinuzite din cauza ca ieri am stat cu geamurile deschise etc. Si nu stiu ce sa mai imi fac m-am dat cu crema, am luat paracetamol si nimic(am febra 37.00). Va rog spuneti-mi ce pot sa fac( fara sa ziceti: du-te la doctor) sau din ce cauza ma simt asa? Funda+Vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Vezi un medic urgent, nu e de glume de la simplă sinuzită ajungi să faci ceva cronic să nu zic să ajungi la meningită.
Până mâine i-a ibuprofen + paracetamol sinus.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sinuzita numai medicul o poate tratat!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu sta aşa, poţi da în complicaţii, cu sinuzita nu-i de joacă, mergi la medic.
Te pup!

| Bogdan4688 explică (pentru Azµre):

Am luat si ibuprofen si paracetamol si acum ma simt mai bine

| Azµre a răspuns (pentru Bogdan4688):

Oricum vezi azi un ORL-ist, nu lăsa așa nu ai idee cum e să ai sinuzită și să tragi de ea pe urmă toată viața... așa am făcut eu, ca tine, am zis că trece cu paracetamol și ibuprofen și uite acum de 12 ani mă chinui cu ea.
Oricum Multă Sănătate!