| XxFlorin22xX a întrebat:

De doua zile aud un pacanit in urechea dreapta.E acelasi pacanit ca si atunci cand casti. Aveti idee ce e? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| torsi a răspuns:

Poate fi de la apa, nu te-ai sters bine, sau ai fost la strand.
parerea mea.winking

5 răspunsuri:
| julika83 a răspuns:

Da. se numesc acufene si foarte multa lume sufera de treaba asta. cel mai bine e sa mergi la un orl-ist, ca sa-ti curete urechile (e posibil sa ai un dop de ceara). Citeste mai multe aici: http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/acufena_100

| XxFlorin22xX explică (pentru julika83):

Nu am dop si aud un pacanit nu suierat sau altceva, mersi oricum dar raspunsul m-a cam speriat rolling on the floor

| julika83 a răspuns (pentru XxFlorin22xX):

De unde stii ca nu ai dop? laughing n-ai de ce sa te sperii, ca nu e asa grav. se manifesta in multe feluri, ca e suierat, ca e pacanit, ca e ca si un elicopter in ureche, nu conteaza, e aceeasi afectiune. dar tot mai bine e sa mergi la medic si sa-ti puna el diagnosticul.

| XxFlorin22xX explică (pentru julika83):

Pai nu e suierat, sau... e asa ca un bip cand dau mai tare din cap.

| Se7en98 a răspuns:

Mereu am pacanitu ala cant is racit iarna laughing si cand inghit tot se aude cand casc tot,,,