| Beyourself1245 a întrebat:

De lunea trecută am răcit.
Treaba sta in felul urmator;
De marti n-am mai avut miros si nici gust pana in prezent. Am facut test pe un parfum si ii simt putin de tot mirosul, la fel si cu gustul. Din ce cauza poate să fie?
Mentionez ca n-am intrat in contact cu persoanele contaminate. Și nu, nu cred ca e Coronavirus.
Am luat Nurofen si acum Paracetamol. Din cate vad se simt progresele pentru că înainte nu simteam niciun fel de miros.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Toate persoanele cu care ai intract in contact au fost testate si esti sigur?
Niciun medic nu recomanda Nurofen daca e covid, nu era mai bine sa iti sune medicul de familie decat sa iei tratamente dupa capul tau?

| Beyourself1245 explică (pentru suntserios):

Nu s-au testat. Mama a fost in aceeasi situatie dar si a revenit.
Si nu, n am fost la medicul de familie pentru ca nu stau in drum de alte bazaconii. Pur si simplu cred ca este o gripă mai severă.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Beyourself1245):

Deci ce ne spui tu e ca posibil si mama ta sa fi avut covid, cine stie si cui ii pasa nu? Bagam niste medicamente dupa ureche, intrebam pe TPU, mai infectam pe unu pe altul si aia e, poate trece

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit ca nu ai nimic, nu mai lua pastile aiurea

| Edisor27 a răspuns:

Incearca cu Fervex

| Beyourself1245 explică (pentru suntserios):

Nu am luat medicamente dupa ureche. De fiecare data cand racesc iau Nurofen si paracetamol. Daca cineva raceste nu trebuie musai sa te duci la medic, e o prostie.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă ești răcit si ai nasul înfundat, cum vrei să mai ai miros? Dacă nu ai temperatură mare și alte simptome specifice, nu cred că e nimic grav. Puteai cere sfatul la telefon si medicului de familie. Sănătate!

| Rivka a răspuns:

Din ce cauză vrei să-ți spunem că este? pentru că evident, refuzi cauza cea mai probabilă. Ai o boală infecțioază, probabil Covid-19. Anunță medicul și limitează la 0 contacul cu ceilalți!

Însanatosire grabnică!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Beyourself1245):

Si de unde stii tu ca ai racit si nu ai avut Covid?
Te ai testat?

| Radu_Diana_1973 a răspuns (pentru suntserios):

Sinteti medic? De aceea faceti astfel de recomandari? Va este teama ca se prinde lumea ca ne pacaliti? Daca spune ca Nurofenul i-a facut bine, de ce sa il dezamagiti?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Radu_Diana_1973):

Cine ai cu ce te pacaleste?

Nu nu sunt medic, am scris doar recomandarile medicale legate de nurofen. Atat tot. Daca el consulta un medic care ii prescrie nurofen sa il ia sanatos.