anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut happy. De mai mult timp ( poate 2 ani, maxim, cu aproximație) am simțit, in partea stângă a feței...mai exact la maxilar ( cred, scuze dar nu pot eu sa explic foarte bine happy ) ceva, ce pare la atingere o bila, sau ceva. Și acum simt același lucru. Nu ma deranjează neapărat dar sunt curios ce am acolo. Am fost la doctor acum cevaaaa timp dar sincer sa fiu imi amintesc ca a zis ca nu e nimic grav. Atât. Dacă știți despre ce este vorba, m-ar ajuta foarte mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Si eu am o astfel de "bila" la un degen la articulatie. Chiar nu e ceva de care sa-ti faci griji. Nu ma deranjeaza cand incerc sa misc degetul, in mare parte si uit ca-l am acolo, imi amintesc foarte rar. Mi-a facut o radiografie nu s-a vazut nimic. E probabil un fel de chist... osos posibil, depinde cat de tare este. Daca doctorul a zis ca nu e nimic grav, nu ai de ce sa te ingrijorezi, mai ales daca nu e vizibil si nu iti deformeaza fata cumva.

5 răspunsuri:
| avioanpopa a răspuns:

Probabil este un neg sau un cos.

| Ineys a răspuns (pentru Ineys):

Deget* dam it.

| Anonimus19191 a răspuns (pentru Ineys):

Am uitat sa mentionez ca se misca. adica il pot mișca/o pot mișca.

| Ineys a răspuns (pentru Anonimus19191):

Atunci cel mai probabil nu e un chist osos si s-ar putea sa fie un punct de grasime, o zona in care s-a acumulat grasime sub piele. Din nou, sunt inofensive, cunosc pe cineva care are unul la tampla si nu a avut niciodata probleme cu el. Singura problema e partea estetica, ca la el se vede ca un dul si iese in evidenta. La ce doctor ai fost? Ai incercat sa mergi la dermatologie?

| Anonimus19191 a răspuns (pentru Ineys):

La dermatolog nu am fost. dar oricum mersi happy