Mergi la cabinetul medical să-ți măsoare tensiunea.
Amețeală + oboseală pot fi simptome ale unei valori mari a tensiunii.
Buna. Am aceeasi problema, doar ca la mine simptomele persista de ceva timp in care am fost la neurolog si mi s-a recomandat un EEG (electroencefalograma). Drept urmare am facut un EEG de 30 minute unde s-au vazut ceva descarcari electrice. Mi s-a recomandat EEG-ul de 12 ore pentru a exclude o posibil epilepsie. Iti recomand sa mergi la neurolog si sa ii explici ca ai un vertij dupa care sa ii urmezi sfaturile. Multa sanatate!
Există o varietate de cauze posibile pentru senzația de amețeală, inclusiv probleme cu presiunea arterială, probleme cu urechile, probleme cu gâtul sau coloana vertebrală, probleme de anxietate sau depresie, probleme cu sistemul nervos, sau probleme cu sistemul cardiovascular.
Dacă această senzație de amețeală este persistentă sau se înrăutățește, trebuie să mergi la un medic pentru ati face un examen complet și a afla cauza exactă a simptomelor.
Mulțumesc mult de răspuns! Nu știu dacă are treaba cu inima
, am fost recent la un cardiolog și mi-a zis ca sunt sănătos tun, acum nu știu ce sa zic cu medicii din România…
Depinde de cum simti acea durere. De multe ori este inselatoare tocmai pentru ca se afla in zona inimii si suntem extrem de atenti la aceste semne.
Amețeala poate fi cauzată de mai mulți factori, cum ar fi anemia, probleme cu tensiunea arterială, probleme de vedere sau de urechi, probleme de stomac sau de anxietate. Deoarece amețeala dumneavoastră este legată de o oră specifică a zilei și se îmbunătățește după câteva ore acasă, ar putea fi legată de stresul sau oboseala acumulată la școală. Este important să consultați un medic pentru a determina cauza exactă a amețelii și pentru a primi tratamentul potrivit.
Legat de anemie, chiar am prin carență de fier, și iau tratament de o luna. Însă pana acum n-am simțit aceasta "amețeala".