| Alexsad9711 a întrebat:

Salut.De un timp de vreme am o durere la in zona gatului dupa ceafa, ma doare un os(dela rotund) de la coloana acolo dupa gat.Am schimbat si perna pe care dormeam si degeaba tot ma doare.Ce pot face sa-mi treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate ar fi bine sa iti faci o radiografie

| Lizzu a răspuns:

Buna happy

Imi pare rau sa aud asta ....si eu am avut probleme asa ..ma dureau umerii rau ..si era de la perna. Incearca sa dormi fara perna, sa nu o mai pui deloc. Fa asa 3-4 zile si vezi daca se remediaza ceva.

Mai poti face dimineata sau in orice moment al zilei miscari cu capul, sau ridicare usoara de maini pana sus, apoi iar jos sau poti ruga pe cineva sa iti faca un masaj usor acolo.
Dar sa stii ca lipsa pernei face multe. La mine a mers si acum nu mai am deloc nevoie de perna, ma trezesc odihnita la gat si umeri happy

Sanatate iti doresc

| suffarstar a răspuns:

Acolo este cortexul.Fa miscari in fiecare dimineata si sera de indoire a gatului. Daca durerea persista contacteaza un doctor, sper sa nu fie vreo tumoare.