anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vreo 2 luni am pierderi de memorie, mentionez ca sunt stresat la maxim in fiecare zi cu serviciul, am inceput sa uit de pe o zi pe alta, nu mai tin minte ce am facut ieri, decat prin ceata, ce se intampla? este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alinadianaaa a răspuns:

Nu este normal sa prezinti aceste stari, din pacate din ce in ce mai multi oamenii se confrunta cu aceste stari datorita stresului.Stresul aduce dupa sine tuluburari atat pe plan fizic(palpitatii,scaderea apetitului alimentar) cat si psihic(tulburari de memorie, deficit de gandire, scaderea puterii de concentrare). Stresul cotidian face parte din viata ta si este aproape imposibil sa-l elimini complet, insa poti sa apelezi la diverse activitatii:practicarea unor sporturi, plimbarii in parc in fiecare zi, etc.

3 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Mergi la medic sau ia de la farmacie pastile de memorie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e normal sa fii atat de stresat. Incearca sa elimini cauza stresului, sa dormi bine si sa mergi la medic.

| Lucian248 a răspuns:

Nu cred?