| Hehehahah a întrebat:

Salut. De vreo lună încoace, mereu după ce fac treabă mare, am mâncărimi anale. Daca nu fac treabă mare nu am nimic. De la ce ar putea fi? Mă spăl bine mereu și tot am

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| SharpEagle a răspuns:

Prima intrebare: ce ai jos, in chilotei? Esti tip sau tipa?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Oxiuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ai paraziți, oxiuri mai exact. Mergi la medicul de familie.

| SharpEagle a răspuns:

Inca ceva, spalatul excesiv sau stersul cu servetele antibacteriene poate da mancarime. Iti omoara bacteriile bune.
Cumpara de la farmacie niste recipienti pentru coprocultura si copro parazitologic, stie farmacista ce sa-ti dea si o sa-ti si spuna cum sa recoltezi. Te duci cu ele la orice laborator, e destul de ieftin si faci analiza asta. Seara sau dimineata faci si in aceeasi dimineata te duci cu ele. Le pui intr-o punga si apoi pui niste folie de aluminiu si invelite cu un prosop, ceva, ca sa conserve temperatura. Daca recoltezi seara, tine-le la rece.

| Hehehahah explică (pentru SharpEagle):

Tip

| Hehehahah explică:

Trebuie sa mai spun și că am și niste bubițe langa testiculele și piciorul stâng...