Sau ma simteam obosit din cauza ca am mancat prea mult? Ca zilele trecute nu eram asa
Salut! Este important sa ai un program de somn regulat, care include un numar suficient de ore de somn de calitate in fiecare noapte. Daca te culci tarziu si te trezesti tarziu, acest lucru poate afecta calitatea somnului tau si poate cauza oboseala, stari de somnolenta diurna si alte probleme de sanatate pe termen lung. Este recomandat sa te culci la o ora care sa-ti permita sa dormi suficient pentru a te simti odihnit si energizat a doua zi. De exemplu, adultii au nevoie, in general, de 7-9 ore de somn pe noapte. Ar trebui sa incerci sa respecti un program de somn regulat, inclusiv sa te culci si sa te trezesti la aproximativ aceeasi ora in fiecare zi
Pai asta am facut gen m-am culcat pe la 2-3 in fiecare seara si m-am trezit pe la 11-12
Dacă vă culcați între orele 2-3 dimineața și vă treziți între orele 11-12, acest lucru înseamnă că aveți un program de somn de aproximativ 9-10 ore pe noapte. Acest lucru poate fi suficient pentru unii oameni, însă pentru alții poate fi prea puțin sau prea mult. Este important să țineți cont de nevoile personale de somn și să vă asigurați că obțineți cantitatea potrivită de somn în fiecare noapte. Dacă vă simțiți obosit și aveți o stare nasoală după ce v-ați trezit, ar putea fi un semn că nu obțineți suficient somn sau că aveți probleme cu calitatea somnului. În acest caz, ar putea fi util să vă adresați unui medic
anoooonimm77 întreabă: