De ce ai vrea asta? nu sta bine sau ce se intampla, ai pepeni in loc de gambe?
partea de sus nu ai lucrat-o?
de ex. eu la sala nu imi place sa lucrez gambele deloc dar coapsele le am dezvoltate.
Deci ba frate, ESTI POPONAUT? Si nu in sensul ala de Freddie Mercury, ci de-asta cu posetuta si fond de ten! Lasa prostiile cu stilul, FII MINDRU ca arati a barbat, nu fi c&cat! Hai bafta!
Post negru timp de un an și după ești numa bun de conectat la aparate
1 an? este suficient cateva saptamani!
se numeste greva foamei nu doar post negru.
lasati astfel de sfaturi inutile.
Pai nu e vorba de asta bro, doar ca ***, mi-e mie naspa sa ies cu pantaloni scurti vara, cand toti in jur sunt cu picioare bete ***
Boss, fii mindru! Pe bune acum, eu am o conformatie oarecum atletica, desi un inceput de burta. Am facut ceva sport cu vreo 20-25 de ani in urma si inca prefer mersul pe jos mijloacelor de transport, deci la 1.87 si 84-86 de kile in mod normal nu sunt nici facut, dar nici chiar cu picioarele bete. Ei bine, eu cand vad toti idiotii astia de ii bate vintul, eventual pensati si epilati pe picioare, asa am o tendinta sa le dau o palma dupa ceafa, nu am cuvinte sa iti explic. Daca as vedea numai de-astia cu picioarele musculoase care isi fac probleme ca tine nu m-ar deranja absolut deloc. Nu, nu sunt gay, daca se apuca careva sa comenteze asta. Daca toti din jurul tau sunt TIMPITI, nu incerca sa fii ca ei. Pe bune, iti faci probleme acolo unde nu exista. Ia si baga cardio, eventual, sa mai dai jos daca ai urme de grasime si sa mentii testosteronul sus. Si gaseste o gagica pasionata de fitness ca sa faceti si ceva sporturi la orizontala cum se cuvine.
Merci de răspuns man, e chiar folositor... Eu am 1.81 și 72 kg. Am abdomen cât de cât format, adică se vede, și nu I de foame cum se zice, doar ca ma deranjau picioarele mai ales pentru faptul ca majoritatea hainelor sunt făcute pentru d ăștia slim știi ce zic?
Moda de acum e pentru TIMPITI, cum ziceam. Bine macar ca inca nu e obligatoriul sa te rujezi si sa porti posetuta. Daca iei si cauti, inca mai gasesti haine decente, chiar daca risti sa te imbraci doar sport/pescar/vinator. La capitolul pantaloni, arunca un ochi cu incredere la Decathlon la vinatoare/pescuit/drumetie si nu te sfii sa comanzi nici de la SportsDirect. Cu riscul de a cumpara 3 perechi de marimi diferite ca sa nimeresti macar una care iti vine... le vinzi pe celelalte doua si ti-o scoti pe a ta. Uite un exemplu oarecare: https://ro.sportsdirect.com/......ens-519066
Perfect de acord, moda e pentru TAMPITI.
Picioarele arata bine cand sunt fibrate si puternice, nu "bete". Mereu ma uit de sus la aia cu picioare "bete"
Acuma depinde si de aia cum se imbraca, unii asa sunt de felul lor. Acuma nah, posibil ca eu sa par cu picioare semi-bete pentru tine, dar macar nu port mizerii de-alea cu turul la genunchi si mulate pe glezne. :*)
Bai deci multuimes pentru raspunsuri , faza e ca majoritatea prietenilor mei in afara de cel mai bun tovaras au picioare bete, *** si cand ies cu aia ma simt asa nu stiu ciudat, oricum multumesc de sfatul ala cu decathlon
Stai relax, mai degraba fa misto tu de ei, ca ei ar trebui sa se simta prost, nu tu.