| Mʌstɘʀ_Loʋɩs_Mʌstɘʀ_Loʋɩs_1996 a întrebat:

Deci de 2 saptamani am o umflatura in gingie,sus dreapta de tot peste o masea, si am luat medicamente si tot nu mi se trage umflatura, e ca o bobalca si ma tot doare incontinuu. Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Posibil abces dentarwinking
Nu mai lua medicamente de capul tau si du-te la stomatolog.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa mergi la dentist ce altceva sa faci?

| sierra1 a răspuns:

Du-te la stomatolog!

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Nu poți face nimic decât sa aștepți sa treacă. Nu mai mânca in partea aceea unde te doare, nu mai atinge cu nimic și intr-un final se trece.

| Mʌstɘʀ_Loʋɩs_Mʌstɘʀ_Loʋɩs_1996 explică (pentru Mihhhhhhhh):

Mersi de sfat! o sa incerc si asta.

| TundeNana79 a răspuns:

Salut. Ai un abces clar, trebuie sa mergi la stomatolog pentru ca altfel nu va trece, dintele trebuie drenat adica deschis si eliberate canalele unde a fost nervul, trebuie dezinfectat si lasat asa deschis cateva zile pana acele bacterii cauzatoare mor, deoarece acele bacterii mor la contactul cu aerul. Daca stai asa atunci acele bacterii se inmultesc in continuare si provoaca acea inflamatie, puroi si poate duce la afectiuni mai complicate de natura dentara bineinteles. Antibioticul ( nu este tot una ce antibiotic iei ca daca e slab atunci nu ai facut nimic) te poate ajuta o vreme dar de la antibiotic nu trece doar dispar simptomele pentru o vreme cauza ramane si va reaparea urmatoarea data exact cand iti este lumea mai draga de sarbatori, in week and sau in vacanta cand nu ai acces la stomatolog. Deci in concluzie film si apoi cautat un medic stomatolog pentru tratament! Sanatate