Sansele sa intre un liliac și să te zgârie in somn?
Tu dormi în aer liber, sau in peșteri in pădure? Daca nu, as zice că șansele să vina un liliac sunt spre zero. Mult, incomparabil mai mici decât șansele să fii un troll.
Sănătate.
Nu a intrat niciun liliac ori te ai zgîriat si numai stii, ori ai o boala de sistem imunitar care ataca pielea si iti apar răni, mergi la medicul de familie sa faci niste analize de sînge si vor vedea ei cauzele.
Buna.Ai repetat cuvantul zgarietura/zgariat de atatea ori, dar nu ai zis deloc unde e. Faptul ca spui,, e destul de urata'' e cat se poate de subiectiv.Atat timp cat nu stai la casa si nu dormi cu ferestrele deschise (cine face asta acum, cand e frig?), sansele sunt 0.In realitate nu e deloc ca in desenele cu Scooby Doo.
E undeva sub partea lombara a spatelui eu stau la casa și dorm cu geamurile închise însă, acum 2 săptămâni am fost într o tabara și eram pe deal și geamurile ne erau deschise larg fără plasa, însă zgarietura mi-ar fi trecut de doua săptămâni. Mulțumesc de răspuns
Aa, oki. Probabil te-ai zgariat tu in somn, cu unghiile sau cam asa ceva? De exemplu eu mai gasesc random semne mici de invinetire pe picioare, dar nu-i ca si cum m-am luat la bataie in timpul somnului, ci, probabil, m-am lovit eu de mobila din casa si n-am bagat de seama.