| AlbertBuzea a întrebat:

Deci m-a durut cam o saptamana spatele cam in zona rinichilor si sambata am avut meci de fotbal, am putut juca iar duminica de dimineata nu ma mai durea spatele si a inceput sa ma doara piciorul mai jos de fund in spate. Ce pot sa am? Deci durerea s-a lasat de la spate la picior.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aşa păţeşti când alergi mult şi eşti suprasolicitat. Eu am cumpărat crema Ghiara Dracului şi mi-a trecut în 15 minute durerea.

| Floryn1999 a răspuns:

Daca ai jucat cam 3-4 ore fotbal incepe sa te doara picioru deoarece te`ai fortat prea mult si din cauza asta te doare. Incearca sa faci o frectie cu vaselina, spirt ceva happy

| AlbertBuzea explică (pentru Floryn1999):

Am jucat 90 minute. Cat se joaca in Liga a 4 a. Mentionez ca am picat acum 2 saptamani si cineva mi-a spus ca e lovit nervul de la un muschi.

| Floryn1999 a răspuns (pentru AlbertBuzea):

Fa-ti un masaj(acolo unde te doare) cu vaselina sau ceva si peste cateva zile sau chiar saptamani iti trece happy