anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy

Deci o mica >intrebare:
Daca beau multa apa are ceva? ...nu stiu dar alaltaieri am baut 2 l, ieri am baut 2 l, si azi 3...si celelalte zile tot 2 - 3 l.dar nu le-am baut asa in toata ziua..am baut tot odata rolling on the floor..si vreau sa va intreb daca are ceva daca beau si 4 - 5l de apa odata.
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mirrre a răspuns:

Pai e ft binetongue.e ft cald afara si corpul iti cere apa.e cv normal..si eu beau 2 litri pe zi stai linoh go on..cateodata si mai multtongue

| Creţu곱슬곱슬한 a răspuns (pentru Mirrre):

De ce nu pot da mai multe fundelaughing..eu vas da la toti ca sa nu va suparati vreounul dintre voi big grin.

15 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Setea necontrolată poate fi semn de diabet insipid. Decât să stai cu dubii, mai bine mergi să-ţi faci nişte analize.

| Creţu곱슬곱슬한 a răspuns (pentru yellowalien):

Eee da laughing nu am nici un diabet chiar ma simt extraodinar de bine smug ..as fugii in pielea goala pe strazi (profit de faptul ca ii noapte si nu ma vede nimeni )tongue. ziua nu mar tine.

| yellowalien a răspuns (pentru Creţu곱슬곱슬한):

Diabetul insipid nu e acelaşi lucru cu diabetul zaharat. Se manifestă printr-o sete excesivă şi volum mare al urinei eliminate. Oricum, sper că eşti ok şi n-ai nimic. Decât să fugi în pielea goală pe stradă mai bine ia şi dormi, că e tîrziu laughing

| Creţu곱슬곱슬한 a răspuns (pentru yellowalien):

Ce are? ..profit ca ii noaptea si drag asa o fuga poate ma mai racoresc si eu smug si asa ziua nu pot sad is oamenii si se holbeaza toti la....DE PARCA NU AU SI EI!

| WeaponGirl a răspuns:

În afară de faptul că o să ai broaște în burtă, nu pățești nimic laughing

| 0rlando a răspuns:

Nu poți bea 4 - 5 litri de apă într-o singură repriză, pentru că volumul stomacului unui adult, ajunge cu mari eforturi și dureri la 4 litri, iar un stomac normal, undeva la maxim 3 litri.

| doctorandus a răspuns:

Daca bei prea multa apa poti face otravire cu apa (hiponatriemie). A bea 2-3 litri de lichid pe zi e destul de bine, cu conditia sa primesti minerale. Sarea se elimina prin transpiratie, de-aia vara e bine sa mananci mai sarat decat iarna.

| Aneurysm a răspuns:

E ok. Incearca sa bei treptat, I mean 4-5 l pe zi, nu deodata. Nivelul sodiului din sange scade si se inflameaza organismul. But who cares? Apa-i esentiala pe caldurile astea.

| Hevnoraak a răspuns:

Da, nu e recomandat mai mult de 3l/zi in mod obisnuit, daca nu transpiri in mod deosebit sau nu lucrezi la temperaturi crescute.

Se pierd mineralele din corp, iar in cazuri grave la hiponatremie etc.

Nu e bine sa exagerezi...

| KMaddieK a răspuns:

Bei cam mult odata laughing), dar la zilele astea caniculare cred ca merge

| lucian007 a răspuns:

Nu e bine sa ii bei pe toti deodata si oricum nu inteleg de ce ai face astalaughing de sete sau asa...de incerarerolling on the floor

| Creţu곱슬곱슬한 a răspuns (pentru lucian007):

Doamne laughing..Nu ma, o beau sa am subiect ca sa pun o intrebare pe TPU rolling on the floor de ce as beao daca nu de sete? rolling on the floor

| AlberT1 a răspuns:

Poți sa bei si 20 de l.

| Adrian25 a răspuns:

Daca bei prea multa apa o sa te doara burta mai vine stai cuminte ca eu de la 3 litri de apa m-a durut burta 2 zile in continu si nu mai puteam de burta mai vine stai cuminte eu atat iti zic.