| Marca a întrebat:

Salut din nou fetelor, ma scuzati ca dau numai intrebari de acest gen dar este primul an de menstruatie .....Deci am observat de vreo 2 zile niste pete incolore nemirositoare si o secretie lichida si de asemenea incolora ce sa fie ajutati-ma ....Nu vreau la gineculog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kaliseei a răspuns:

Este ceva absolut normal la toate femeile care au ciclu.
Caută pe google cuvântul leucoree,este o secreție incolora sau albă, în unele zile poate fi mai abundentă, în alte zile poate lipsi. Fluctuează așa pentru că ești fertilă, adică poți face copii happy, în momentul în care e mai abundentă înseamnă că un ovul din ovarul tau iese și poți rămâne însărcinată happy

5 răspunsuri:
| Marca explică (pentru kaliseei):

Mersi mult mult mult, adica din aceasta cauza am si niste dureri la burtica?

| kaliseei a răspuns (pentru Marca):

Da,in momentul in care ovulezi este posibil sa te doara burtica sau uneori chiar sa ai o micuta pata de sange-rozalie, cam asa. Sa nu te sperii!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată :)

"Scurgerea vaginală alb-gălbuie" despre care spui este secreţia vaginală NORMALĂ şi o vei avea până la menopauză ( întreruperea fiziologică a ciclurilor menstruale ).

Doar că, aspectul secreţiei vaginale normale DIFERĂ în funcţie de perioada de fertilitate în care te afli.

Vezi mai multe detalii la linkul :
http://www.mamicamea.ro/sanatate-femei/secretia-vaginala-normala.html

Dacă acea scurgere/secreţie NU are miros urât/deranjant şi NU este însoţită de mâncărimi sau usturimi, şi dacă are o culoare albă/transparentă ( eventual puţin spre roz ) atunci NU ai de ce să te îngrijorezi.

Toate cele bune.

| Marca explică (pentru bursuc001):

Mersi :*

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru Marca):

Cu plăcere happy

O seară/noapte frumoasă.