anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut din nou. Ieri la 11 am mers la neurolog. Mi-a spus ca toate problemele acestea sunt din cauza ca sunt prea anxios si stau mult pe telefon/laptop. Mi s-a spus sa reduc numarul de ore de stat in faţa ecranului si sa nu ma mai stresez. Am mers si la un psiholog si un psihiatru. Mi-au descoperit si o sinuzita si imi spun ca durerile de cap pot fi si din această cauză. Cu toate acestea, nu simt nicio imbunatatire. M-am relaxat o zi, am renuntat la prea mult stat in fata ecranelor si mi-am ocupat timpul cu invatat. Inca ma simt ametit mai tot timpul, cand pun capul pe perna sau masa si ma ridic ma simt mai ametit, inca am spasme si fac miscari involuntare la maini si picioare dar nu foarte accentuate, cand aud zgomote ma panichez si parca mai tot timpul am frica sa nu cad jos, desi parca tind sa fac asta. Nu stiu daca e bun diagnosticul primit si voi merge din nou luni. Cer parerile voastre in legatura cu diagnosticul primit si sa-mi spuneti daca e posibil sa fie corect, ca eu nu prea cred.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Am mers si la un psiholog si un psihiatru...Cer parerile voastre in legatura cu diagnosticul primit"

nu cred că noi, bieți absolvenți de gimnaziu putem să spunem altceva decât au spus specialiștii ce te-au VĂZUT și CONSULTAT

| Qpqp a răspuns (pentru sierra1):

Well,poate nu toti de pe aceasta platforma sunt "bieti absolventi de gimnaziu".

| 7PotDouglah a răspuns:

Dacă nu prea crezi, de ce mai apelezi la ei? Ești retard? Eu cred că ai "procesorul cam slab și rami puțini". laughing

| sierra1 a răspuns (pentru Qpqp):

Aș putea crede că tu ești doctor-docent-cercetător in neurologie din moment ce nu toți sunt "bieti absolventi de gimnaziu" și-ți dai cu părerea (la prezneală desigur).

spune-ne că așa e!