Poate n-ar fi rau sa-ti cauti un job... ca la 20 de ani sa trandavesti pe spinarea parintilor, nu-i prea frumos!
Tu crezi ca-i trantor de albine, ca sa fie aruncat din stup dupa ce nu mai este bun de munca!?
Nu cred, stiu....citindu-i istoricul postarilor, am dedus...
Din pacate, asta este trantor de muste, ca nu l-a angajat inca nimeni la vreun stup.
Uite aici:
https://www.tpu.ro/utilizator/kgdb/intrebari/
Cum reusesti sa dormi atat? Eu dorm 5 ore in medieNu prea cred ca esti "lesinat"toata ziua daca te trezesti devreme.
Trebuie sa dormi 8 ore cum este normal!
De fapt, sunt persoane care dorm in medie 5-6 ore si se simt excelent, asa e organismul lor.
Asa te-ai invatat tu ca nu ai nimic de facut sa dormi foarte mult, daca ai avea ceva de facut sau daca iti doresti sa faci ceva te vei trezi si mai devreme fara probleme, tu nu ai griji si dormi fara sa ai un program. Eu de obicei dorm maxim 7 ore pe noapte, ma culc la 12 si la 7 sunt treaza fara sa fiu obosit peste zi, chiar ma ajuta ca pana pe la 10-11 deja fac foarte multe lucruri si ai o zi mai lunga sa poti face multe intr-o zi. Totusi o viata avem si de ce sa o dormim? Iti trebuie motivatie si ceva de facut si o sa vezi ca nu iti mai trebuie asa mult somn.
Baga cofeina ca sa ai energie, COLA SAU CAFEA, poate vei fii mai energic asa
User252426 întreabă: