| Robotzzzi a întrebat:

Salut.Dorm foarte mult cate 12-13 ore pe noapte.Ma culc devreme la 10-11 ma scol la 12-1 si asa patesc si daca ma culc mai tarziu ma scol tot la 12-1.Nu ma pot trezi nici cum mai devreme si daca ma trezesc sunt lesinat toata ziua.Ce sa fac sa nu mai dorm atat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pui ceasul sa sune, cand suna esti in picioare si aia e

| GabrielKOWALSKY a răspuns:

Baga cofeina ca sa ai energie, COLA SAU CAFEA, poate vei fii mai energic asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum reusesti sa dormi atat? Eu dorm 5 ore in medielaughingNu prea cred ca esti "lesinat"toata ziua daca te trezesti devreme.

| Violleta2022 a răspuns:

Poate n-ar fi rau sa-ti cauti un job... ca la 20 de ani sa trandavesti pe spinarea parintilor, nu-i prea frumos!

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Violleta2022):

Tu crezi ca-i trantor de albine, ca sa fie aruncat din stup dupa ce nu mai este bun de munca!?winking laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Nu cred, stiu....citindu-i istoricul postarilor, am dedus...
Din pacate, asta este trantor de muste, ca nu l-a angajat inca nimeni la vreun stup.

Uite aici:
https://www.tpu.ro/utilizator/kgdb/intrebari/

| untu a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie sa dormi 8 ore cum este normal!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru untu):

De fapt, sunt persoane care dorm in medie 5-6 ore si se simt excelent, asa e organismul lor.

| RzV28 a răspuns:

Asa te-ai invatat tu ca nu ai nimic de facut sa dormi foarte mult, daca ai avea ceva de facut sau daca iti doresti sa faci ceva te vei trezi si mai devreme fara probleme, tu nu ai griji si dormi fara sa ai un program. Eu de obicei dorm maxim 7 ore pe noapte, ma culc la 12 si la 7 sunt treaza fara sa fiu obosit peste zi, chiar ma ajuta ca pana pe la 10-11 deja fac foarte multe lucruri si ai o zi mai lunga sa poti face multe intr-o zi. Totusi o viata avem si de ce sa o dormim? Iti trebuie motivatie si ceva de facut si o sa vezi ca nu iti mai trebuie asa mult somn.