anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Dragi prieteni am si eu problema si este in legatura cu acneea pe care am avut-o in trecut acum 4-5 ani cand aveam eu 13 sau 14 ani si dupa disparitia lor am ramas cu câteva cicatrici la nivelul obrajilor si pe lateral fapt care ma deranjeza foarte tare atat psihic cat si fizic si nu stiu. Vreau sa aflu de la voi doar de la oameni seriosi care stiu cu ce ma pot ajuta daca este vreun tratament pentru asta. Stiu ca majoritatea spun ca nu exista dar sunt depășit de situatie, am început sa înnebunesc cand ies afara in aer liber cu asemenea leziuni provocate de ele si nu sunt sa zici mici, sunt chiar vizibile si uneori simt nevoia sa ies cu o punga pe fata...stiu suna jalnic dar chiar am nevoie de ajutor in legatura cu asta va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 1234568807 a răspuns:

Sunt sedinte de peeling chimic si alte tipuri de tratament dar sunt destul de scumpe, unele pot ajunge chiar si la 450 de lei o sedinta, iar acum depinde de situatia ta, adica cate sedinte iti trebuie

2 răspunsuri:
| 1234568807 a răspuns:

Du-te la dermatolog, acolo o sa ti se spuna ce poti face cu ele

| Marjuddjeje a răspuns (pentru 1234568807):

Am înțeles o sa caut pe net, Mulțumesc