| stockholm1998 a întrebat:

Salut dragilor...Am niste dureri abdominale s-ar putea ca sa le am din cauza ca cind am avut saptamana trecuta c.m am intrat in riu doar putin cu picioarele desi apa era cam rece, iar daca nu este din aceasta cauza imi puteti spune de ce? si ce remedii sunt in potriva acestor dureri. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Patty03 a răspuns:

Probabil este de apa rece. Pune-ti o sticla cu apa calda acolo unde te doare pentru a te calma

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, este posibil să fi răcit la burtă din cauza că ai stat cu picioarele în apă rece.

Oricum, ar fi INDICAT un control la medicul de familie şi, eventual, o Trimitere la ginecolog deoarece durerile de burtă/ovare pot avea şi alte cauze.

Toate cele bune şi multă sănătate.

| SimonaCristina a răspuns:

Poate fi o infectie urinara sau poate ai racit la ovare. Fa bai de sezut cu ceai de galbenele, ia antiinflamatorii si une comprese calde pe locul dureros. Daca durerea persista du-te la medic. Fundita!

| Ceriik a răspuns:

Bea mult ceai de musetel. Osa vezi ca chiar ajuta.

| stockholm1998 explică (pentru Patty03):

Chiar m-ai ajutat iti multumesc

| Patty03 a răspuns (pentru stockholm1998):

Cu placere >big grin