Fals! Cum sa nu mai cresti? Tu nu faci sala ca sa te dezvolti, sa cresti in masa musculara? Toate zvonurile ca nu mai cresti daca faci sala sunt false. Ai grija sa ai 5 mese pe zi si un program de antrenament corect, sa lucrezi toate grupele de muschi, exercitile la spate sunt importante, de ce sa nu le faci? Repet, sala nu opreste cresterea sau dezvoltarea, dimpotriva, " te ajuta " sa cresti.
Cu siguranta nu sala e motivul pentru care nu ai mai crescut in inaltime ( nu mi-ai spus cati ani ai, si ce inaltime ai, nu uita ca pana la 18 ani poti sa tot cresti ), poate asa esti tu, putin mai mic de inaltime. Nu am nimic cu tine,dar te rog sa te documentezi, daca vrei sa ii dai un sfat unui om, da-i un sfat bun, si sa fi sigur ca ai dreptate, pentru ca sunt o gramada de zvonuri si cu proteinele cum ca " se lasa pielea ", etc. Toate astea sunt false, cei care spun asta probabil ca nu au intrat in viata lor intr-o sala de fitness, si dezinformeaza lumea.
Pai da, doar ca unele persoane cresc in inaltime foarte repede de exemplu pana la varsta de 16 ani, ajung la 1.80-1.85 cm, iar dupa cresc mai lent, de asta tu pana la 16 ani ai crescut atat, iar dupa mai lent. Asta e parerea mea, sala oricum nu influenteaza cresterea in inaltime . Multa bafta, trageti tare.
Doar daca faci sala de mic nu mai cresti (8-10) ani dar tu esti dezvoltat ai 16 ani nu se poate intampla nimic doar daca ridici greutati mari dar sansele tot mici sunt. Sper ca te-am ajutat! Funda?