| archenemy a întrebat:

Salut, eram in ora de biologie și pe un raft era un șarpe împăiat. Am vrut să arăt cu degetul la el dar din greșeala mi-a intrat degetul la șarpe în gura și m-a atins un colț de al lui iar toată ora m-a durut degetul și mi-a amorțit brațul. Profesoara a zis ca doar mi se pare când abia puteam să scriu lecțiile cu mâna aia. Voi ce credeți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| IreneeDiana a răspuns:

Serios…?
E doar un șarpe împăiat.

| gdsjdpUAS a răspuns:

Oook! Sper că e o glumă, dar dacă nu e! Stai liniștit nu pățești nimic, îți dai seama ca fiind împăiat nu are sub nicio formă cu sa mai aibă venin!
Probabil ești paranoic și ți-ai indus durerea!
Super tare întrebarea!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred sa ai nimic, posibil un pic de paranoia, odată ce e împăiat ma îndoiesc sa mai aibă venin?

| johnnny123 a răspuns:

Cam cât venin crezi că mai are în el un șarpe împăiat cu ani în urmă? Și cam cât de puternic ar trebui să fie un venin ca să-ți amorțească tot brațul doar prin contact cu pielea pe o suprafața de 1 milimetru pătrat?

Totul este în capul tău.

| ReddY25 a răspuns:

Asta se întâmplă doar în mintea ta laughing

| sierra1 a răspuns:

Sună la 112, dacă împăiatului i-au mai rămas niște chestii otrăvitoare prin guriță?

Bula
| Bula a răspuns:

Te-ai speriat, de te-ai amortit.
Alta data ai grija unde-ti bagi mana, degetele, sa nu ramai fara ele!

| Anonimul151 a răspuns:

E doar în mintea ta! Ți-ai făcut tu gânduri, și acum crezi ca e din cauza asta. Șarpele odată împăiat, ca orice animal nu mai are venin. Nu ai ce să pățești.

| 120bulevard a răspuns:

Efectul placebo, sarpele e inofensiv, n-ai ce sa patesti calm

Răspuns utilizator avertizat
| IreneeDiana a răspuns (pentru KronstadtRevival):

laughing) Ne-a povestit ce a visat

| Violleta2022 a răspuns:

Nu s-a intampla nimic, doar multa imaginatie!

| darrio2007 a răspuns:

Zi mai bine ca este doar un motiv sa nu scrii, ca nu puteai din cauza degetului.