| iubescofata a întrebat:

Eram la fotbal si am sutat cat de tare am putut...si acolo in partea dreapta a trunchiului a aparut o durerethinkingsad... ziceti-mi ce e, doar daca cunoasteti cauzri de astea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Probabil ai facut o intindere de muschi sau oase. Asa am facut si eu cand am servit o minge la volei. In cateva zile nu te va mai durea.

| Mercurio10 a răspuns:

Ai facut intindere mai mult ca sigur.
Am fost de nu stiu cate ori in situatia asta.
Stai fara grija, si daca te doare rau de tot da ti cu o crema in locul respectiv

| iubescofata explică (pentru Mercurio10):

Mersi pentru raspunsuribig grin...bn ca e pauza competitionala...ca lasam iarasi echipa la greu

| Licurici_2266 a răspuns:

E posibil ca inainte sa joci nu te-ai incalzit, nu ai facut cateva exercitii pentru ca musculatura sa se dilate putin. In momentrul in care ai lovit mingea cu putere este foarte probabil sa fi facut o intindere. Fa o vizita la medicul de familie penrtru a fi sigur. happy Bafta!

| iubescofata explică (pentru Licurici_2266):

Asa e, nu am facut incalzire deloc... daca nu imi trece in cateva zile ma duc la meci!

| Licurici_2266 a răspuns (pentru iubescofata):

Ti-as sugera sa te masezi in zona in care te doare cu o crema pentru durere sau crema de galbenele. happy

| nickymc a răspuns:

Pai poate ti sa miscat un os sau poate ai facut febra muscularawinking... funda?big grin