| Inna_5580 a întrebat:

Eri dimineata m-am trezit cu o durere oribila de >saniastazi pe linga faptul ca ma dor sanii a inceput sa ma doara si spatele(asa cum e uneori la mentruatie)Nu stiu din ce cauta...de obicei nu ma dor niciodata sanii inainte de mentruatie..doar uneori abdomenul si spatele..Sincer sunt speriata..Nu am vorbit cu mama dar nici nu prea vreau.Din ce cauza poate fi aceasta? va rog ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Daca esti speriata, vorbeste cu mama ta sa te duca la doctor. Orice ai face, tot la asta se ajunge.

Bafta!

| ofatanormala a răspuns:

Sunt de acord cu primul raspuns. Bineinteles, depinde si de varsta pe care o ai, si daca ai o viata sexuala activa.

Acum, si eu mai experimentez astfel de dureri neobisnuite, inainte de menstruatie. Eu insa am o mica "defectiune" la uter, ca sa spun asa, si de acolo mi se trage.

Si nu vad de ce nu i-ai spune mamei tale. Crede-ma, si ti-o spun din proprie experienta: mama e singura persoana care chiar te poate ajuta. Nu te lua dupa ce iti spun eu, sau oricine altcineva.

Vorbeste cu ea si spune-i problema ta, si roag-o sa mearga cu tine la un consult. O sa vezi ca o sa iti fie mult mai usor cu ea langa tine.

Bafta!

| Bianca1864 a răspuns:

Buna! sa stii ca s-ar putea sa fie de la menstruatie. daca ai tinut evidenta zilelor si stii cam cand ar trebui sa iti vina, ai sa iti dau seama usor.in primul an,eu nici macar nu am avut dureri,dar apoi a inceput si pe mine sa ma doara burta,capul si sanii, iar acum cu o saptamana inainte incep sa ma doara.
daca nu are legatura cu menstruatia, poate sa fie si din cauza cresterii.
in orice caz, daca nu iti trece in cateva zile, vorbeste cu mama ta! succes!

| Inna_5580 explică (pentru Bianca1864):

Menstrautia trebuie sa imi vina peste 9 zile. poate sa fie asa? Eu banuesc ca e de la frig.alaltaeri seara mi-a fost foarte frig.dar nu am patit inca asa.nustiu ce sa cred.am 16 ani

| Bianca1864 a răspuns (pentru Inna_5580):

Acum ca ai zis de frig...da, poate are legatura.nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi... poate sa fie chiar si de la somn, pozitia pe care ai avut-o.astepta pana la mestruatie, si daca nu iti trece cere ajutorul.pana atunci ai grija sa nu racesti pentru ca e chiar oribil sa fii si racita si sa mai si in acea perioada. sper sa iti treaca cat de curand!