| Sawarekh a întrebat:

Salut, este corpul meu de vina sau viata e de asa natura, adica fara sens?

Deci, ziua e foarte cald, stau semi-dezbracat, apoi e zapuseala pana la ora 12 noaptea, timp in care eu ma bag in pat, ma i-a somnul, corpul se raceste, afara la fel se raceste si inevitabil sunt vulnerabil apar simptome de raceala...
De 2 saptamani ma trezesc cu nasul infundat dimineata.

Pentru a 3-a oara vara asta, am avut inca o tentativa de a racii, m-am trezit cu raguseli, simt un pic de inflamatie in gat si imi vine sa tusesc.
Efectiv nu mai rezist psihic, sa fie cald si sa racesc, e oribil, fiindca nu poti bea ceai cald dar nici nu te poti imbraca gros.

Tin sa mentionez ca, am un stil de viata sanatos, nu inteleg de ce imunitatea mea ma dezamageste, in halul asta, nu fumez, fac sport, am corp atletic, grasime cam deloc.

Da recunosc, mai ies sa beau cu prietenii, odata pe saptamana.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GirthD a răspuns:

Nromal ca, conteaza. Statul in soare este sanatos ( cu masura ) de acolo iti iei VitD. Fugi afara

3 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Se mai întâmplă. Și eu am pățit de multe ori să mai răcesc uneori vara, nu e nimic ieșit din comun. Doar creierul tău, mintea ta îți spune că ar trebui să te îmbraci gros sau să bei ceai cald pentru că ești răcit pentru că așa te-ai obișnuit dar cu temperaturile astea chiar nu e nevoie, poți să-l bei la temperatura camerei și să te îmbraci ca de obicei, va trece în câteva zile.

| GirthD a răspuns:

Mai fa sport, stai afara in soare

| Sawarekh explică (pentru GirthD):

Serios, conteaza sa stau in soare? adica vara nu ies cam deloc afara, decat cand se intuneca, oare ma afecteaza asta?