| 0RASPUNS0 a întrebat:

Salut,este mai periculos vapatul sau fumatul de narghilea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| KR0N5TADT a răspuns:

Decât ce?

| Brizbriz a răspuns (pentru KR0N5TADT):

Cred ca intreaba intre ele

amandoua sunt BUUUUUNEEEEE RAUUUUU de tothee hee

| CelCareRamaneInUrma a răspuns:

Din ce am auzit eu, vapatul este mai putin periculos(sa nu zic mai sanatos)decat tigarile.Am vapat 2 ani de zile si pot spune ca m-am simtit mai bine in acea perioada, doar ca s-a intamplat sa ma apuc din nou de fumat pentru ca eram nervos intr-o zi la munca si nu mai aveam nici lichid(proasta miscare).Eu acum iti zic din experienta mea si din ce am auzit, nu pot spune 100% ''Da, vapatul e cea mai putin periculoasa alternativa pentru fumat''

| Brizbriz a răspuns (pentru CelCareRamaneInUrma):

Era intre vapat si narghilea, nu fumat, au dat rusii in intrebarea asta, nimeni nu o citeste corect (in afara de mine, evident) big grin

| 0RASPUNS0 explică (pentru Brizbriz):

Ți ai pus capu la costributie

| CelCareRamaneInUrma a răspuns (pentru Brizbriz):

Mai bine zis a dat neatentia in raspunsul meu.Nu stiu care e mai periculos dintre vapat si narghilea.Totusi cred ca e ok si raspunsul meu si poate fi luat in considerare, dar da, nu m-am comformat in legatura cu intrebarea.

| Brizbriz a răspuns (pentru 0RASPUNS0):

"acum 4 minute | 0RASPUNS0 explică (pentru Brizbriz):
Ți ai pus capu la costributie"

la "costributie" aham, daaaaaa, ce e aia? tongue

| Brizbriz a răspuns (pentru CelCareRamaneInUrma):

Da, fumatul de tutun e cel mai naspa, insa toti spun ca nici alelalte nu sunt bune