E posibil ca deficienta ta de fier sa fie legata și de altele. De exemplu, dacă ai lipsa de calciu, degeaba iei suplimente de calciu dacă nu iei și vitamina D3, care fixează calciul. Asa este și la fier. Te sfătuiesc sa urmezi tot tratamentul prescris de doctor, sunt șanse ca acea combinație de medicamente sa te ajute mai mult decât fierul simplu. Poți încerca să iei și vitamina C. Și poți învăța tu sa gătești spanac și altele, sunt rețete pe net, chiar video (jamilacuisine). Mie nu-mi place spanacul deloc, nu mănânc nici linte, și totuși e ok cu fierul. Se poate ca organismul tău să-l asimileze mai greu, nu cred ca e neapărat o problema de dieta.
Eu iau si vitamina d3 am probleme cu spatele si iau de aproape 2 ani calciu iau tot asa de la inceput de an 2 pe zi (alea care se sug) acum recent am inceput sa iau si calciu (niste pirule care se ziolva in apa cj gust de lamaie ) dar (scuze pentru scris )o sa vad ce fac...mersi
Poti merge la alt doctor (sau la cabinet privat), sau poți încerca recomandările care s-au mai scris aici. Multa sănătate!
Eu mi-am refacut carenta de fier (nu era mare) cu sirop de coacaze negre. Poti incerca, pe langa ce ti-a mai zis doctorul sa iei.
Ai lipsa de fier pentru ca nu consumi destula carne, iar fierul se gaseste cel mai mult in carne, si ficat.
Ba da consum chiar foarte multe carne de pui (piept de pui) nu este zi in care sa nu consum (alta carne nu mananc)
Atunci inseamna ca corpul tau nu iti acumuleaza fierul.
Omg! Eu de cand am inceput sa fac sport mult au inceput astea cu fieru inainte nu aveam ..mama o sa incerc sa mananc spanac la greu si linte si chestii verzi
Seducatorul întreabă:
Marbella188 întreabă: