Buna, ai putea sa reduci alimentatia cu 30 % si sa faci miscare in fiecare zi, adica sa alergi sa sari coarda sau sa faci alte activitati care necesita miscare facand aceste lucruri intr-o perioada lunga de timp vei slabi 2-3 luni
Eu iti recomand o cura cu oua de prepelite. Nu numai ca slabesti de la ea, dar asimilezi si vitaminele necesare corpului. Putin sport nu strica si poti sa reduci din dulciuri si paine. :*
Sa mananci mai putin, mai des, elimina painea si dulciurile, ceea ce si tu stii, dar nu-i usor.
Iti poti face propriul tau regim alimentar cu fructe si legume, daca ti-e pofta de o ciocolata nu are nimic dar in putina cantitate. Fa multa miscare, te poti duce si la un doctor iti poate spune el ce poti face precis si nu-ti va parea rau. Sper ca te-am ajutat!
Un regim alimentar bazat pe fructe si legume e O PROSTIE.
Asta recomanda doar habarnistii care n-au citit in viata lor o carte de nutritie.
Am dreptate? Ai ZERO CARTI de nutritie citite, nu?
Bună!
NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum, pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.
INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...
Toate cele bune.
Ai greutate NORMALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 52, 9 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator
Deci, ai cu aproape 1 kg SUB greutatea IDEALĂ, aşa că, NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!
Oricum, la vârsta ta, NU se ţin diete ( de nici un fel ), ci se face multă mişcare/sport ( preferabil, zilnic ), etc.
O seară/noapte frumoasă.
Onlares întreabă:
andreutzay întreabă: