| CuTup3u a întrebat:

Eu de cand ma stiu sunt foarte slab, si ma gandeam sa imi iau niste proteine sa ma ingras putin, si mereu ma tot intreb singur: daca iau proteine mi se "ingrase" si penisul? adica daca ma ingras din proteine, o sa mi se mareasca si penisu? Penisul meu e la fel de subtire cum sunt eu si daca ma ingras ma gandesc ca si penisul meu se mareste, voi ce ziceti? Am avantajul doar ca ma ingras putin sau si ca imi mareste penisul?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Kenwill a răspuns:

"ingrase"...
Nu, nu o sa-ti maresti penisul daca te ingrasi. o.o
Poate se face mai mult ca un gogosar dar nu ca un castravete daca ma intelegi...xD
Si de ce sa cumperi vitamine? Just fuc-ing eat more...

| vaporwave a răspuns:

Da, da, cu siguranta! eu zic sa incerci cat de repede

| madamme a răspuns:

Penisul nu se va marii. Ba mai mult va parea si mai mic decat inainte.

| guest244 a răspuns:

Eu zic sa nu iei nici un fel de proteine! E mai bine sa fi slab decat un butoi! Crede-ma stiu ce zic!

| Cosmin86 a răspuns (pentru guest244):

De cand te faci butoi de la proteine? Copil mic...

| guest244 a răspuns:

Am facut o asemanare... Nu am spus caca o sa se faca butoi!

| RealFriend010 a răspuns:

Nu recomand proteine decat exceptional ca suplimente cand esti sanatos deja.
Ordinea in care trebuie sa inbunatatesti lucrurile e asa.

Vindeci, imbunatatesti, echilibrezi starea generala a corpului, psihicului, relaxare la toate nivelurile;

Vindeci, imbunatatesti, echilibrezi viata sociala, comunicarea cu alte persoane.

Vindeci, imbunatatesti, echilibrezi alimentatia;

Vindeci, imbunatatesti, echilibrezi metabolismul;

Vindeci, imbunatatesti, echilibrezi activitatea fizica si stilul de viata ( adica sa ai o meserie sau preocupare cu activitate fizica grea dar atenta).

Nu este usor dar se poate. Neaparat trebuie sa ai pe cineva care iti poate oferii sprijin real cand esti demotivat. Daca parinti sau familia nu poate sa te sprijine destul asa cum este firesc trebuie sa iti cauti un prieten de incredere. Nu este usor dar se poate.