| d3nys5678 a întrebat:

Salut . Eu fac 350 abdomene + flotari si genoflexiuni (dar nu atatea). Ar trebuii sa fac zilnic sa dau jos burta sau doar in anumite zile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| vio_9808 a răspuns:

Daca poti ar fi bine sa faci zilnicwinking

| AlexandraEpureanu a răspuns:

Abdomenele, flotarile si genoflexiunile se incadreaza la categoria exercitiilor anaerobice (fara consum de oxigen) si sunt bune pentru dezvoltarea sau tonifierea muschilor, nu pentru slabit.

Da, e drept ca se consuma ceva calorii si intr-un final vei reusi sa dai jos cateva kilograme, insa mult mai eficiente ar fi niste exercitii aerobice (cu consum de oxigen) - de exemplu alergat, mers pe bicicleta, sarit coarda, etc.

| d3nys5678 explică (pentru AlexandraEpureanu):

Eu vreau sa dau joc burta. si stiu ca e bine sa faci abdomene pentru a o da jos.

| AlexandraEpureanu a răspuns (pentru d3nys5678):

Poti sa cauti si pe net, NU EXISTA SLABIRE LOCALIZATA, atunci cand slabesti slabesti peste tot, atunci cand te ingrasi te ingrasi peste tot. Atunci cand faci abdomene nu dai jos mai multa grasime de pe burta; daca cineva ti-a spus altceva inseamna ca pur si simplu nu se pricepe.