| CerBuuu22 a întrebat:

Salut, eu in fiecare joi, vineri si cateodata sambata merg la gratar cu prieteni si de obicei ne imbatam ..si acum debea ce am venit de la gratar. Am o intrebare... acum sunt putin ametit dar dimineata ma trezesc cu o febra. si mai rau e cand merg 3 zile la rand.

Nu sunt alcolic sau ceva dar de 2 ori pe sapt sau rar 3 mergem la gratar si ne facem farza.

Cum si ce ar trebui sa fac pentru a scapa de acea febra?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai temperatura, puneti compresa, i-a un agocalmin. Daca esti ametit recomand un dus rece. Tin minte ca am fost la o petrecere, si cineva din sat era ametit chiar rau, a scos o galeata de apa rece din fantana si si-a turnat-o in cap -_-.
Apropo, voia n-aveti scoala si aveti prea multi bani de cheltuit sau cum faceti gratar in absolut fiecare joi, vineri si sambata thinking

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Se spune ca acriturile scot mahmureala, iar cafeaua e contraindicata happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu esti alcoolic dar te imbeti de minim 2 ori pe saptamana... hmm

| AFR81 a răspuns:

Cum nu esti alcoolic cand ne zici ca te imbeti de 2 ori pe saptamana, cateodata chiar de 3 laughing

| CerBuuu22 explică (pentru suntserios):

Poate am exagerat putin. nu e chiar betie. cam la 6-7 cati suntem luam cam 6 litri de bere.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru CerBuuu22):

Deci tu dintr o bere te faci varza... hotaraste te pana la urma