| marian23213234 a întrebat:

Salut eu sunt la o sala de forta..Si astazi am facut piept am tras cam tare...am pus 15 pe o bara si 15 pe cealanta.Intrebarea mea este mai cresc in inaltime daca ma fortez cum mam fortat azi? Mentionez ca am 14 ani si 1, 65 sau 68 inaltimea.

Funda+VOT!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Ai grija cu ridicatul fiarelor findca nu este o joaca, ai ridicat putin cam multmlas-o mai usor, si in legatura cu crescutul nu vei mai creste prea mult daca incepi de la varsta asta sa tragi de fiare si mai ales sa tragi tare se va mai scade din cm, incearca sa o lasi mai moale.

5 răspunsuri:
| steffyboy a răspuns:

Nu are nici o treaba! Eu merg la sala de la 14 ani.big grin...In prezent am 15 ani si 1.82 inaltime.

| DyNo a răspuns:

Da o sa mai cresti in inaltime.

| NuConteazaNumeleee a răspuns:

Pana la 21 de ani corpul se dezvolta... Deci crestihappy

| hanzelik a răspuns:

Ridicatul greutatilor, sportul de performanta, nu toate sporturile iti incetinesc cresterea in inaltime

| hanzelik a răspuns:

Funda?