Cu siguranta este o reactie aparuta in urma administrarii de Medrol deoarece daca citesti prospectul vei vedea la reactii adverse ca scrie ca ti-se poate umfla fata. In mod teoretic dupa ce termini tratamentul cu Medrol fata ar trebui sa ti-se dezumfle.
Buna! Cred ca ar trebui sa mergi din nou la medic deoarece exista posibilitatea ca medicamentele prescrise sa nu iti foloseasca si atunci trebuie schimbat tratamentul. Te-ai asigurat ca nu ai mai mancat sarat intre timp de cand ti-a prescris medicamentele?
Da! Am mancat complet fara sare. De 2 zile am terminat pastilele cred ca trebuie sa imi revin la normal.
Da! Nu am mai mancat sarat, de 2 zile am terminat pastilele cred ca trebuia sa isi faca efectu.
Chiar nu stiu, si apropo mi a aparut pe fata ca un fel de acnee. Doctora mi a spus ca de la tratamentul cu medrol. Eu tratamentul il termin peste o saptamana atunci o sa imi dispara si astea?
Sincer asta nu stiu sa iti raspund cu exactitate. Daca aceasta acnee a aparut ca urmare a administrarii acelui medicament, in mod normal dupa intreruperea tratamentului ar trebui sa dispara. Totusi daca vezi ca nu dispare iti recomand sa iei legatura cu un medic dermatolog.