E vorba de o usoara intindere. Daca nu mai fortezi bratul in 3 4 zile o sa-ti treaca.
Nu e nimic de speriat.Eu fac sala si am facut intindere si la brat si la abdomen, si chiar si la picior.Totul e ok. Stai linistit.
Evetual daca te doare si te jeneaza poti lua o aspirina.
Derbedeul ala ti-a trantit mana de masa? Daca te-ai fortat doar, asteapta si vezi ce se intampla; daca nu e bine sa vizitezi un doctor.
NU prea cred.Ma dor muchii nu cotul...Si nu ma doare daca il misc. Poate fi vreo vena rasucita care sa doara asa?
Mda ...Intai l-am tinut cat l-am tinut dar mi-a obosit mana si pf..de masa.Si a facut si ''pod'' (mi-a rasucit putin incheietura)insa nu ma doar la incheietura ci mai sus.
M-a durut pe mine mana pentru ca s-a "rasucit o vena" dar nu s-a umflat, daca e grav, ar fi bine sa mergi la medic, iti va spune exact ce e
Ai patit ca te-ai bagat la skanderberg fara sa ai bratul incalzit.Te-ai fortat si ai solicitat in exces muschii bratului.Adica te-ai cam dat mare.Nu te supara, dar este adevarul.Incearca un timp sa relaxezi bratul.
Ti-a strans mana tare? Asteapta si tu pana maine sau poimaine. EU am avut chestii mult mai serioase. Eram mic si ma bateam cu baietii din clasa. Mi-o tras unu o perversa dinaia in coaste ca nu am mai putut respira pentru cateva secunde. In fine, durerea a cam persistat, am fost la medic sa fac o radiografie dar s-a dovedit ca toate coastele mele erau okay. DUrerea a trecut in cateva saptamani(2... cam asa)
Mda... S-ar putea sa fi facut entorsa. Am un sfat mai batranesc dar merita incercat: Ia o fasa, infasoara partea unde se afla inflamatia si ia o bucata de varza cruda si puneti-o infasurata.Las-o vreo 3-4 ore dupa care asteapta sa vezi rezultatul, daca nu a mers consulta un medic
Pai cred ca ti s-a intors un muschi sau poate ca ti s-a rupt mana.Du-te si tu la doctor... ca si eu am avut la fel ca tine si am fost la doctor si mi-a pus mana in ghips... "Sper ca ti-am fost de folos
Sa se fi rupt? Doar de la atat.Ma cam sperii acum . Sper ca antebratul meu sa fie intreg...
1. Fie ai facut febra musculara ( daca zici ca te-ai fortat muschii tai secreta acid lactic => febra musculara)
2. Ti s-a sucit o vena ceea ce este foarte dureros si poate duce la umflarea antebratului.
Cel mai bine iti cumperi un unguent si te ungi de 2 sau de 3 ori pe zi in zona aia (masezi locul intai si pe urma aplici unguentul)
Daca dupa 2-3 zile nu trece du-te la medic
N-ai nimic grav, daca incordezi si te doare e o febra musculara sau o durere a muschilor fortati care o sa treaca. Daca ai ceva umflat la incheietura se poate sa se fi rupt, fa o radiografie daca nu iti trece.
Tiai luxat mana dar daca s-a umflat nu stiu ce sa spun poate sa fie si rupta du-te repede la medic nu te juca cu asta
Daca e umflat antebratul si maine, du-te sa faci o radiografie. Daca nu mai e umflat inseamna ca doar s-a incordat mai mult decat era obisnuit.
In skandenberg exista atacuri pe incheietura mult mai puternice decat podul, daca iti facea un top-roll low hand cu toata forta cred ca ramaneai fara incheietura.
Chiar si cu un incepator in sportul asta te poti accidenta sa-ti plangi de zile daca nu stii ce ( exista si pozitii in care poti sa-ti rupi mana ).
Daca vrei sa mai faci skandenberg, documenteaza-te si abia apoi fa ( invata macar care sunt pozitiie periculoase in care iti poti rupe usor ceva )
Cand faci skanderberg! de acum inainte! ai grija sa ai muschiul bratului incalzit!