| Jeke a întrebat:

Salut, imi poate spune cineva cum pot reusi sa ma ingras? Fara chestii de genul "mananca mult, dormi mult" ca nu e asa de usor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Maria737373 a răspuns:

Nu conteaza cat mananci ci ce mananci, mananca mancare cu multe calorii ex ciocolata, pizza etc. mananca fastfood si sucuri gen Cola. Cauta pe google BMR (basal metabolic rate) adica cate calorii are nevoie organismul tau pentru a functiona, daca faci sport/miscare alege acolo dintre sedentar/activ/foarte activ, trebuie sa iti pui in casutele alea greutatea si inaltimea ex: inaltime 160 greutate 60 kg sedentar si ei iti dau sa zicem BMR=1529 calorii/zi
Mno, ce ai tu de facut este sa mananci mai multe calorii decat cat iti scrie la BMR
*7700 calorii=1 kg
Deci daca in 7 zile mananci cu 1100 calorii mai mult decat BMR-ul tau atunci la sfarsitul saptamanii vei avea cu 1 kg mai mult

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, chiar este foarte usor sa manaci si sa te ingrasi!
Din pacate, NU exista nimic pe lumea asta care sa te ingrase, fara sa fii nevoit s amanaci!
Ma asteptam sa ai varsta necesara pentru a pricepe ceea ce este normal si logic, ca nu poti sa te ingrasa cu aer, sau cu altceva, decat cu mancare!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu trebuie sa mananci mult, trebuie sa mananci mancaruri care te ingrasam cat mai multe calorii

| Sn4k3 a răspuns:

Mananca carbohidrati/grasimi si o sa te ingrasi.

| aimullah123 a răspuns:

Nu stiu de ce vrei sa te ingrasi, nu stiu cum o sa faci asta dar incearca sa nu faci colectie de boli. Daca mananci 2 tigai de carnati la o masa nu cred ca e o metoda tocmai buna sa te ingrasi.
E naspa sa vrei sa te ingrasi, mai bine faci sport si pui muschi pe tine. Dar cred ca nu esti baiat. Ca baietii nu prea vor sa se ingrase. Doar fetele care vor tate mari vor sa se ingrase

| LEVEUdobreanu a răspuns:

Daca faci sala, cel mai eficient lucru de facut este sa iei proteine, altfel nu vad cum ai putea, fiecare corp are o genetica aparte, spre exemplu, daca tatal tau este mai slab, asta explica de ce si tu esti la fel.

| Gruia-Gabriel_Leo_1959 a răspuns:

Deci, daca chiar faci ce iti spun eu acum, este GARANTAT sa te ingrasi. Joaca-te jocuri toata ziua, nu iesi deloc din casa, mananci doar dulciuri si bei energizante, mai mananci o shaorma sau doua, si BAM, ai formula completa al corpului meu de 94 de KG la inaltimea 1, 73. daca chiar nu merge asa, nu stiu ce metabolism ai dar se pare ca e foarte foarte rapidlaughing