| Claudiudfd a întrebat:

Îmi puteți spune cate ceva despre scoaterea nervului la un dinte frontal?
1)După cât timp se inegresete și dacă îl pot albi cumva.
2)Ca minor pot face ceva (sa-mi pună ceva peste el sa nu se mai vadă, fațete nu pot sa-mi pun deoarece am dinții strâmbi).
Am uitat sa zic că am o carie destul de mare și presupun că se va vedea și mai tare.
3)Am văzut pe net niste poze cu dinți la care li s-au scos nervul și parcă au devenit aproape transparenti.Mi se poate întâmpla?
4)As putea face ceva (un tratament) și să nu mai trebuiască scos?
6)Asta nu tine de scoaterea nervului, dar daca la 18 ani îmi construiește un dinte pe pivot de sticla pot purta aparat dentar?
Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bizon95 a răspuns:

Da, se poate pili dintele si imbraca cu un material la alegere de culoare la alegere (si sunt o tona si de materiale si de culori), moment in care o sa arate TzIPLA!

2 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Sunt atât de mulți stomatologi, atatea cabinete unde poti merge sa întrebi. Nu are rost sa ti pierzi timpul intreband aici.

| Claudiudfd explică (pentru Donsavas):

Am fost azi și nu trebuie scos, mi-a pus fluor pe dinte timp de 15 minute și nu mai este așa intensă durerea la rece și cald